Néné er vild med Isabelle Huppert

Se lige på hende og tænk så: 64! Internettet kan ikke rigtigt gøre op med sig selv, om hun har fået ansigtsløftning, botox, whatever, og det har hun da sikkert. Men altså, her er ikke noget duckface og ingen mangel på mimik! Og både i denne film og i den forrige, jeg så med hende, “Dagen i Morgen“, spiller hun r**** ud af bukserne på mange yngre kolleger m/k. Når man læser hendes bio, tænker man, at hun nok også er en viljestærk og selvkørende dame, når hun er off screen.

I filmen her, “Elle” af Paul Verhoeven, spiller hun en yderst succesrig direktør/ejer af en spiludviklervirksomhed. Hun er benhård og skyer ingen midler for at nå sine mål. Privat er hun en effektiv løgner og dygtig til at spille folk ud mod hinanden. Så hun er ikke videre sympatisk. Mændene omkring hende er det også svært at sige noget positivt om… Vatnisser med overdimensioneret selvfølelse og/eller syg seksualitet – you name it, they’ve got it!

Filmen er – måske – en thriller, man hopper i hvert fald i stolen mere end én gang, men når den er slut, har man flere spørgsmål end svar. Eller det havde jeg i hvert fald. Så jeg kunne både lide den og ikke lide den. Det er jo lidt specielt med en film, hvor ALLE karaktererne er en eller anden grad af usympatiske!

***

Néné er fast gæste-blogger på Grand-bloggen og blogger desuden på sin egen blog her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s