Laibach in North Korea: Liberation Day

VISES PÅ CPH:DOX

Tro det eller ej, men de holder også fester i Nordkorea. Og hvad gør man så, når man er verdens førende diktaturstat og gerne vil invitere et vestligt orkester til landet for første gang? Man inviterer Laibach! Den slovenske avantgarde-industrial-gruppe, der med hårdtslående marchsange og uniformer har provokeret til både højre og venstre. Et perfekt valg til fejringen af styrets nationaldag – bortset fra, at Laibachs totalitære udtryk også er en fed satire. Men til Nordkorea kommer de, med Nordkorea-kender Morten Traavik som tour-manager og instruktør. Hæsblæsende, nervepirrende og hylende morsomt.

TRAILER:

PROMOS:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s