France / Les Habitants

VISES TIL FRANSKE FILM MANDAGE / CPH:DOX

Magnumfotografen Raymond Depardon er også en af fransk films store, klassiske dokumentarister. I sin nye film rejser Depardon land og rige rundt med en campingvogn indrettet som en stue, hvor han kan invitere folk indenfor to og to – og simpelthen lade dem tale med hinanden, mens kameraet ruller. En række samtaler, der kommer vidt omkring og giver et meget menneskeligt øjebliksbillede af franskmændene på et tidspunkt, hvor Marine le Pen buldrer frem, men hvor det ikke er alle, der buldrer med. Depardon besidder veteranens evne til at lade store fortællinger vokse ud af små øjeblikke og flygtige observationer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s