Cause of Death: Unknown

VISES PÅ CPH:DOX

Da hendes ældre søster pludseligt dør af hjertestop som følge af antipsykotisk medicin, kaster Anniken Hoel sig ud i et dybdeborende detektivarbejde, der bringer hende helt ind i det mørke hjerte af en farmaceutisk medicinalindustri, hvor manipulation af forskere, videnskabsmænd og politikere er hverdag. Og hvor dollars vejer tungere end hensynet til menneskeliv. Bag Hoels systematiske stædighed ulmer vreden over søsterens og tusinde andres tragiske skæbne. En følelse, man ender hurtigt med at dele med hende i en chokerende, men samtidig dybt gribende og fænomenalt medrivende film.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s