Ulrich Seidls ‘Safari’

VISES PÅ CPH:DOX

Den østrigske instruktør, Ulrich Seidl, er rejst til Namibia for at portrættere de europæere, der med tropehjelme og ladte geværer bevæger sig rundt på savannen efter dagens bytte: En zebra eller en giraf – aller helst en elefant. Efter drabet får jægeren taget et billede med det smukke dyr, men er ikke til stede, når dyret skal flås og udstoppes. Med ?Safari? kaster Seidl et koldt, men klart lys over en temmelig grotesk affære. Filmen er et råt og eksklusivt indblik i jagtsafariens verden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s