Min farfars hemmelige krig

VISES PÅ CPH:DOX

Instruktør Ida Grøn har altid været tæt med sine bedsteforældre, men noget tyder på, at hendes farfar Otto ikke blot var den respekterede tandlæge og modstandsmand, som hun troede han var. Det tyder på, at han under den kolde krig arbejdede som agent for CIA i et hemmeligt, europæisk netværk. Otto benægter alt – men som Ida taler med dem, der har kendt ham, siger de mange spor noget andet. En familiefortælling om loyalitet og dobbeltliv, der rækker fra Nordvestjyllands kyster, til højteknologiske laboratorier og hemmelige arkiver, mens Ida Grøn optrævler sandheden om sin farfars hemmelige krig.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s