I Am Not Your Negro

KØB BILLETTER HER

I 1979 skrev den amerikanske forfatter, dramatiker og aktivist James Baldwin et brev til sin forlægger, hvori han beskrev sin næste bog-idé: Remember This House. Bogen skulle være en revolutionær og personlig fortælling om de tre af hans nære venner, der alle var blevet myrdet: Medgar Evers, Malcom X og Martin Luther King, Jr. James Baldwin dør i 1987 af kræft, og efterlader sig kun 30 færdige sider af manuskriptet til bogen. ‘I Am Not Your Negro’ er mesterinstruktøren Raoul Pecks filmiske forestilling af bogen, som James Baldwin aldrig færdiggjorde.

DANSK TRAILER:

INTERNATIONAL TRAILER:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s