Death of a Child

VISES PÅ CPH:DOX

Hvordan lærer man at leve med det ubærlige? Når det værst tænkelige, der kan ske for et forældrepar er sket, og man ikke har andre at skyde skylden på end sig selv? To svære spørgsmål som ‘Death of a Child’ med stor psykologisk finfølelse stiller til en række amerikanske forældrepar, der hver dag må spørge sig selv om netop dette. For hvordan overlever man at have været skyld i sit eget barns død? Og bliver man nogensinde den samme igen i resten af verdens øjne? En indsigtsfuld og gribende film fra instruktørparret Frida og Lasse Barkfors bag CPH:DOX-hittet ‘Pervert Park’.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s