De dømtes børn

VISES PÅ CPH:DOX

Da deres far bliver dømt til døden for en forbrydelse bliver tre kinesiske søskende – to tvillingesøstre og deres lillebror – anbragt på børnehjemmet Sun Village, hvor børn af forældre, der sidder i fængsel, anbringes. Ingen vil kendes ved børn med så skamfuld en baggrund. Og fra den ene dag til den anden må de tre lære at klare sig selv sammen med de andre ‘forældreløse’ børn i den lille landsby. ‘Waiting for the Sun’ er filmet fra børnenes eget synspunkt over to år, og Kaspar Astrup Schröder har skabt en nuanceret og sensitiv film, hvor de unge liv tager form og nye venskaber opstår midt i tragedien.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s