Return of a President

VISES PÅ CPH:DOX

I 2009 blev Madagascars præsident, Marc Ravalomanana, frataget magten ved et statskup, der satte en ung radio-DJ og hans private hær i hans sted. Fra sit eksil i Sydafrika er Ravalomanana nu fast besluttet på at generobre magten med fredelige midler. Men vejen tilbage til demokratiet er et minefelt af politiske intriger og af internationale interesser. En vej, som danske Lotte Mik-Meyer har dokumenteret over hele fem år med unik adgang til det diplomatiske magtspil – og til Ravalomanana selv – i en film, der handler om demokratiets skrøbelighed og om en determineret mands mission om at forsvare det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s