Margreth Olins ‘Barndom’

PREMIERE DEN 6. SEPTEMBER

Den store, norske dokumentarist Margreth Olin har brugt et år i en børnehave, hvor børnene får lov at være sig selv på deres egne præmisser – uden hensyn til læringsresultateter og andre diktater. Men hvorfor er en naturlig barndom egentlig undtagelsen snarere end reglen i skolesystemet? Der er nok at spørge sig selv om i Olins sanselige og poetiske film, der lægger op til stor debat, men som selv omsætter politik i praksis. ‘Childhood’ ser nemlig verden omkring den lille skovbørnehave fra børnenes eget perspektiv. For nærvær kan ikke sættes på formel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s