Miranda – The Making of a Politician

VISES PÅ CPH:DOX

Historien om den 14-årige Miranda er også en historie om en ung piges politiske rejse mod en karriere i det højreradikale parti, Sverigesdemokraterne. I partiet finder Miranda det fællesskab og den forståelse, hun ellers har manglet, og hun stryger hurtigt til tops i partiets ungdomsorganisation. Men undervejs opstår der store konflikter mellem Miranda og partiets øverste ledelse, og Miranda tvinges pludselig til at gentænke sine holdninger, sin tilknytning til partiet og sine politikerdrømme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s