Min mor er pink

VISES PÅ CPH:DOX

Michael og hans mor klar til at tage på roadtrip rundt i Danmark og Tyskland. Både for at opsøge de mange, korte stop på moderens livsvej, og for at finde tilbage til hinanden. Michael har aldrig kendt sin afrikanske far, og skeletterne rasler i skabet. På dagen for rejsen møder den både flamboyante og sensitive Michael op og har malet sig blå. Altså som i helt blå, over hele kroppen. Hans mor, der med egne ord har sigøjnerblod i årene og har boet i næsten 40 byer i Danmark både med og uden Michael, er mere til pink, og har fået malet en gammel autocamper komplet lyserød til turen. Hun har lagt ruten, og det bliver et dokumentarisk eventyr fuld af overraskelser og tilfældige, men sært meningsfulde møder med gamle venner og forstående fremmede. Cecilie Debell har skabt en rørende, morsom og nærmest overrumplende livlig familiehistorie, hvor fantasien får det første og sidste ord.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s