I fars hænder

VISES PÅ CPH:DOX

Sven har levet knap halvdelen af sit liv uden sin far, der for 17 år siden blev fundet død i en snedrive få kilometer fra deres hjem. Faren Niels var egentlig keramiker, men døde af et eskalerende alkoholmisbrug, og efterlod ikke kun skygger langt ind i Svens liv. Han efterlod også en mystisk kasse med skitser, videoer og båndoptagelser. Og de kommer til at danne grundlag for de rekonstruktioner af deres barndomsscener, som Sven i selskab med sin noget mere skeptiske bror sætter sig for at indspille med sig selv foran kameraet. Et gensyn med fortiden, som hvirvler op i en glemt historie.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s