Rigtig voksen

VISES TIL CPH:DOX

Xenia og Mathias er begge 23 år gamle. De bor i Bagsværd og venter deres første barn. Men de har også begge to en familiehistorie præget af svigt og kaos. Et mønster, som de begge to er opsat på at bryde. Det viser sig dog snart at være en hård kamp at lægge fortidens tunge bagage fra sig, og livet som forældre og hverdagens realiteter sætter det unge par på prøve. Bag den sociale arv og de dårlige vaner er de imidlertid to selvbevidste, unge mennesker med rigtige voksendrømme – og med en stædig vilje til at realisere dem og skabe sig en tilværelse på deres egne præmisser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s