Let’s Be Frank

SURF NIGHT I GRAND TEATRET MANDAG DEN 13. MARTS

‘Let’s Be Frank’ stiller skarpt på den mystiske Frank Solomon. Er han en ydmyg, rar og tænksom surfer med hang til store bølger? Eller er han en slidt, skidt dreng, der brænder sit lys i begge ender? Grænsen mellem virkelighed og fiktion flyder umærkeligt sammen i dette bizarre filmportræt. Peter Hamblin følger sin hovedperson kloden rundt – fra Cape Town over Mexico til Hawaii. Undervejs møder vi navnkundige surfere som John John Florence, Jamie O’Brien og Pat O’Connell, alt imens hovedpersonen hænger faretruende ud over virkelighedens kant. Som en James Bond-film instrueret af Quentin Tarantino eller Wes Anderson. Ben Harper har leveret soundtracket. Man ser det for sig. Som forfilm vises ‘Con/Trast’ af Jan Laumark og ‘Bruce Gold – the Last of the Great Surfing Hippies’ af Anders Melchior.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s