Dengang i maj

PREMIERE DEN 6. APRIL

Maj, 1940. Frankrig  invaderes af tyske tropper, og beboerne i en nordfransk landsby tvinges til at flygte i håb om at finde sikkerhed på kysten. Byens borgmester Paul forsøger sammen med sin kone Mado at holde humøret oppe, mens den unge lærerinde Suzanne tager sig af Max, der er blevet væk fra sin far, Hans. Faren blev arresteret af tyskerne, men bliver senere løssluppet, og vender tilbage til byen. Her møder han den skotske officer Percy, som har mistet alle sine folk. Sammen drager de ud for at finde Hans’ søn – og en mulig flugtvej for officeren. Ennio Morricone har leveret lydsporet.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

dengangimajplakatfinal.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s