La Vache

VISES TIL FRANSKE FILM MANDAGE

’La Vache’ var shortlistet til komedieprisen ved European Film Awards, men blev slået på målstregen af ’En mand der hedder Ove’. Men filmen holder samme høje (og varme) niveau. Fatah er en ydmyg bondemand i Algeriet. Hans største stolthed er koen Jacqueline, som han drømmer om at tage med til landbrugsmesse i Paris. Ud af det blå modtager han – til sin egen og hele landsbyens forundring – faktisk en invitation til messen, og så går turen ellers over Middelhavet til Marseille. Finanserne rækker dog ikke til standsmæssig transport, så Fatah og Jacqueline tager turen til fods – med mange muntre og tankevækkende møder på den lange vej gennem vor tids Frankrig.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s