Gimme Danger

PREMIERE DEN 9. MARTS

I 1967 fødtes et af musikhistoriens absolut vigtigste bands: The Stooges med den karismatiske forsanger Iggy Pop i front. Den anmelderroste instruktør Jim Jarmusch (senest aktuel med ‘Paterson’) har instrueret denne storslåede dokumentar om (og i særdelshed også med) en af musikhistoriens største personligheder, Iggy Pop, og hans legendariske band, The Stooges. Filmen er Jarmuschs første dokumentarfilm siden ‘Year of the Horse’ om Neil Young og Crazy Horse.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s