Det er bare verdens undergang

PREMIERE 23. MARTS

Efter 12 års fravær vender forfatteren Louis (Gaspard Ulliel) tilbage til sin hjemby for at fortælle sin familie, at han er døende. Alle ser frem til besøget, men gammelt nag og bitterhed bobler lige under overfladen og familiesammenkomsten udvikler sig til et stormfuldt gensyn fuld af glemte minder, fortrængt sorg og den dybe kærlighed, de har til hinanden. ’Det er bare verdens undergang’ vandt Juryens Grand Prix på Cannes Festivalen 2016 og var nomineret til Den Gyldne Palme. Den fransk-canadiske instruktør og ”wunderkind”, blot 27-årige Xavier Dolan, stod bag den prisbelønnede og anmelderroste ’Mommy”. Rollelisten består af nogle af tidens største internationale skuespillere blandt andre Marion Cotillard, Vincent Cassel og Léa Seydoux.

Instruktør: Xavier Dolan. Medvirkende: Nathalie Baye, Vincent Cassel, Marion Cotillard, Léa Seydoux, Gaspard Ulliel.

SOUNDTRACK:

SANGE I FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s