Alletiders kvinder

PREMIERE DEN 16. FEBRUAR

I ‘Alletiders kvinder’ spiller Annette Bening den enlige mor Dorothea, som skal lære sin teenagesøn Jamie om frihed og kærlighed i 1970ernes Californien. Som puberteten presser på, vokser afstanden mellem mor og søn, men der er hjælp at hente hos punker-kunstneren Abbie og den rebelske nabopige Julie. Sammen guider de tre kvinder Jamie mod voksenlivet, mens de selv kæmper om at finde en dybere mening med den rastløshed og forbrugerisme, der prægede det amerikanske samfund i 1979. ‘Alletiders kvinder’ foregår i en tid, hvor Vietnam-krigen er forbi, atombomben er en konstant men abstrakt trussel, og kvinder for alvor begynder at begive sig ud på arbejdsmarkedet. Selvom hippietiden er slut, nyder den yngre generation stadig godt af den frihed, deres forældre kæmpede for i efterkrigstiden. De drikker og ryger, har sex og tager stoffer uden bekymringer for fremtiden, som står uklar efter et årti præget af forandring. Mike Mills var sidst aktuel med ‘Beginners’, som vandt en Oscar for bedste mandlige birolle. Annette Bening er nu spået til sin femte Oscar-nominering, som bedste kvindelige skuespiller, for sin rolle i ‘Alletiders kvinder’.

Instruktør: Mike Mills.
Medvirkende: Annette Bening, Greta Gerwig, Alia Shawkat, Elle Fanning, Billy Crudup.

TRAILER:

SANGE FRA SOUNDTRACKET:

HELE SOUNDTRACKET SOM PLAYLIST:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s