Lion

PREMIERE DEN 9. FEBRUAR 2017

Den 5-årige indiske dreng Saroo farer vild i de kaotiske gader i Calcutta efter at være faldet i søvn på et tog. Han er tusindvis af kilometer hjemmefra og ender med at blive adopteret af et par i Australien. 25 år senere er ønsket om at blive genforenet med sin biologiske familie større end nogensinde og ved hjælp af nogle vage barndomsminder og Google Earth, begynder Saroo sin søgen. ‘Lion’ er den gribende og sande historie om Saroo Brierley og er baseret på hans bog ”A Long Way Home”. Filmen er produceret af holdet bag storfilm som ‘Kongens store tale’. På rollelisten ses bl.a. Dev Patel (Slumdog Millionaire), Rooney Mara (Carol) og Nicole Kidman (Australia).

TRAILER:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s