La La Land

PREMIERE DEN 23. FEBRUAR 2017.

‘Det er ikke mange gange, jeg har oplevet at forlade den første konkurrencefilm på en stor filmfestival med en sang på læben og uimodståelig lyst til at konvertere mine gummisutter til tofarvede stepsko. Men sådan har jeg det efter at have tilbragt to timer i selskab med Ryan Gosling og Emma Stone i Damien Chazelles musical ’La La Land’. ’City of Stars’ nynner jeg med en stemme, der på en god dag kan konkurrere med Ryan Goslings. Minsandten om ikke jeg fornemmer evergreenkvaliteter i luften over lidoen! Elsker man amerikanske film fra guldalderen, vil man slubre filmen i sig. Bredt ud i cinemascope og med alskens lækre og charmante detaljer fra top til bund lader Chazelle fra første scene musik og dans strømme ud over lærredet. En bilkø i Los Angeles forvandles til et optog på forhåndenværende transportmidler, så man ikke kan lade være med at tænke på togscenen fra Lars von Triers ’Dancer in the Dark’.’ Kim Skotte, Politiken.

DANSKE TRAILERS:

INTERNATIONAL TRAILER:

FEATURETTES:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s