Bang Gang (A Modern Love Story)

FRANSKE FILM MANDAGE: VISES KUN I DAG KL. 21:30!

‘Bang Gang’ fører stafetten videre fra Larry Clarks ’Kids’ og Sofia Coppolas ’Virgin Suicides’. Og præcis som i den sidstnævnte er det fra pigernes perspektiv, at historien opleves. Vi er i Biarritz først i 00’erne. Alex’ forældre er bortrejste, så luksusvillaen er der, hvor byens forkælede ungdom dulmer kedsomheden med sprut og stoffer i rige baner. George hygger sig med Alex, for en stund. Da han afviser hende, opfinder hun en leg, der skal udforske og overskride grænser for flokkens seksualitet. Kort sagt: Alle går i seng med hinanden. Det fungerer fint, indtil en lægger nogle pikante optagelser på nettet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s