The Rolling Stones – Olé Olé Olé: A Trip Across Latin America

OBS! VISES KUN ONSDAG DEN 30. NOVEMBER KL. 19!

‘The Rolling Stones: Olé, Olé, Olé!’ er en spritny musik-dokumentar, der følger The Rolling Stones’ turné gennem Latinamerika, de kulminerer med kæmpekoncerten foran 1,2 millioner mennesker i Havana på Cuba. Filmen følger Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood og Charlie Watts både på og bag scenen. den er propfyldt med fantastiske koncertoptagelser, men kommer samtidig med ind bag hotelværelsets lukkede døre på den utrolige tur gennem ti latinamerikanske lande med optrædener i bl.a. Sao Paulo, Lima, Montevideo, Havana etc. Fans kan glæde sig til fuldstændig fantastiske fremførelser af deres klassiske hits, i fuld længde bl.a.: ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’, ‘Sympathy For the Devil’, ‘Paint It Black’ og ‘Miss You’.

KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s