Den hundredetårige som stak af fra regningen og forsvandt

PREMIERE DEN 25. DECEMBER

‘Den hundredetårige som stak af fra regningen og forsvandt’ handler om den hundredetårige Allan Karlsson og hans venner, som nu er blevet rastløse på Bali efter et år i luksus. Men da Allan byder på den uforglemmeligt gode sodavand, Folksoda, tager tingene fart igen. Ikke kun for Allan og selskabet, men også for de hævngerrige gangstere, russiske bekendte fra fortiden og amerikanske CIA. I efterfølgeren til ‘Den Hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt’ lægger ‘Den Hundredetårige’ op til et nyt, fantastisk kapitel om hans usandsynlige liv.

DANSKE TRAILERS:

SVENSK TRAILER:

TV SPOTS:

Hur Robert Gustafsson blir Allan Karlsson!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s