Les Cowboys

FRANSKE FILM MANDAGE: VISES KUN I DAG KL. 19!

Året er 1998. På en countryfestival i Udkants-Frankrig går Alain og hans teenagedatter Kelly på scenen og synger den melankolske ’Tennessee Waltz’. Det bliver sidste gang, at Alain ser sin datter – kort efter er hun som sunket i jorden. Hjemme finder forældrene et brev fra Kelly: Hun er stukket af sammen med sin kæreste, en ung muslimsk fyr, og beder dem om ikke at lede efter hende. Faren er overbevist om, at hun er blevet bortført mod sin vilje. Besat af ønsket om at finde hende, begiver han sig ud på en rejse, som tager ham til både Yemen og Syrien – umiddelbart uden held. Med årene bliver Kellys yngre bror George voksen, og han arver farens besættelse, selv om han har helt andre mål og motiver for sin søgen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s