Lægen fra Chaussy

PREMIERE DEN 8. DECEMBER

Dr. Jean-Pierre Werner (François Cluzet fra ’De urørlige’) har viet sit liv til sin lægepraksis på landet, hvor han har arbejdet de sidste 30 år. Han er vellidt, kender alt og alle og ved ikke så lidt om, hvor skoen trygger og kroppen værker. Da han finder ud af, at han er alvorligt syg, bliver han nødt til at finde en afløser, selvom han ser sig selv som uerstattelig. En kollega hidkalder en læge, der kan hjælpe den modvillige Jean-Pierre. At den tilkaldte afløser er kvinde (Marianne Denicourt) og i øvrigt ser godt ud, er vel formildende omstændigheder, men kvinden er fra storbyen! Hvad kan hun dog vide om livet på landet?

DANSK TRAILER:

ENGELSK TRAILER:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s