Udyret og hans lærling

PREMIERE DEN 3. DECEMBER

Den forældreløse dreng Ren lever et ensomt liv på gaden. Ved et tilfælde falder han over den eventyrlige verden Jutengai, hvor beboerne ligner dyr og har styrke som guder. Ren møder bjørnen Kumatetsu, som er på jagt efter en ny lærling. Kumatetsu tager drengen til sig som discipel og omdøber ham Kyuta. Den grove, stædige bjørn er ikke just en tålmodig lærermester, men som tiden går, udvikler de to skæve karakterer et stærkt bånd til hinanden. Animationsfilmen er en eventyrlig dannelsesrejse, der handler om, hvordan man tager ansvar og bliver voksen, og om hvordan det føles at være splittet mellem to verdener. Mamoru Hosoda betragtes i hjemlandet som værdig efterfølger til Hayao Miyazaki. Med den prisvindende ‘Udyret og hans lærling’ inviterer Hosoda seerne på et stort eventyr i et fantasifuldt miljø á la ‘Chihiro og heksene’.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s