Bedste udgave nogensinde af Sporløs

Okay, det er ikke en udgave af Sporløs, det er en norsk film. Vi har her en film, der fuldstændig sømløst lykkes med en dobbelt rammefortælling uden om tilblivelsen af et tv-program, der minder om Sporløs. Jeg er aldeles næsegrus i min beundring af instruktør OG manuskriptforfatter Sara Johnsen.

Ligeså næsegrus i beundring er jeg over den unge Ruby Dagnall, kendt fra Skam (som jeg ikke har set). Hun er simpelthen vidunderlig!

Filmen har urkomiske øjeblikke, som når veninderne synger en hjemmelavet sang til bruden ved brylluppet i filmens start (tæerne krøller simpelthen) eller når den tvivlende tv-journalist Unn Tove (Tuva Novotny)  interviewer en lalleglad sexolog. Vores hjemlige coach-skeptiker Svend Brinkmann vil elske den sekvens! Samtidig er der øjeblikke, hvor det er mere end svært at holde tårerne borte, fordi Rosemaris rejse mod indsigt simpelthen er så rørende og ægte.

Hvis du er vild med Sporløs, skal du se denne film. Hvis du har svært ved at se dig selv i rollen som den glade single, der svælger i ukompliceret sex, skal du se denne film. Eller hvis du kan lide Tommy Kenter, der folder sig ud i en birolle, der nærmest må være skrevet til ham.12_rosemari_ruby-dagnall-og-tommy-kenter-copy

Du kan også bare se den, hvis du simpelthen holder af en god, veldrejet film med en vedkommende fortælling, der både motionerer smilebånd og tårekanaler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s