Shadow World – Bag om den internationale våbenhandel

OBS! VISES KUN DEN 13. NOVEMBER KL. 19!

Filmen afslører chokerende realiteter omkring den globale våbenhandel og hvordan den internationale handel med våben – med medvirken af regeringer, efterretningstjenester, våbenproducenter, forhandlere og agenter – skaber korruption samt er med til at bestemme landes økonomiske politik og udenrigspolitik. Filmen optrevler en række af verdens største og mest korrupte våbenhandler. Våbenhandel fungerer også i et parallelt juridisk univers, hvor aktørerne i den nationale sikkerhedselite sjældent retsforfølges for deres ofte ulovlige handlinger. ‘Shadow World’ viser alternativer gennem erfaringer fra en fredsaktivist og krigskorrespondent, samt via Eduardo Galeano, der har bidraget med et udvalg af sine historier til filmen. NB: Kun én officiel premierevisning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s