Rosemarie og gartnerens hemmelighed

PREMIERE

Sara Johnsen har med ’Rosemarie og gartnerens hemmelighed’ begået en både morsom og rørende film om sex, løgn og… biologi. Af en slags. Midt under sin egen bryllupsfest finder bruden Unn Tove (Tuva Novotny) et nyfødt pigebarn på hotellets toilet. Babyen overdrages til myndighederne, og 16 år senere opsøges Unn Tove af den unge Rosemarie (Ruby Dagnall fra den norske tv-serie ’Skam’), der skal bruge hendes hjælp til at finde frem til sine biologiske forældre. Sammen drages de ind i en fortid der involverer et elskende par, en excentrisk eksbokser og en mor, der bærer på en stor hemmelighed. Og en sprudlende Tommy Kenter i en ikke uvæsentlig rolle!

1 Response

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s