Den sidste tid

OBS! VISES KUN ONSDAG DEN 16. NOVEMBER KL. 19!

Christoffer Dreyers DOXBIO-film handler om Ester og Hans, der elsker livet og hinanden. De ser frem til deres guldbryllup, men håber samtidig, at de aldrig kommer til at opleve det. Ester og Hans er nemlig danske ‘preppers’ og forbereder sig på dommedag. Siden 1972 har de nærstuderet biblen i forhold til begivenheder, der sker i verden omkring dem. Svaret er entydigt: Jorden kan gå under hvert øjeblik, det skal være. De har pakket rygsækken, så de kan overleve i de svenske skove, når ragnarok kommer, men da Ester bliver syg, må de erkende, at det ikke er jordens sidste tid, de står overfor, men deres egen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s