My Revolution

BUSTER: VISES KUN I DAG KL. 9:45!

Det arabiske forår spirer, og den fransk-tunesiske dreng Marwann ender ved et tilfælde på forsiden af en parisisk avis, da han deltager i en demonstration. Han bliver et symbol på Jasmin-revolutionen, som begge hans forældre diskuterer vigtigheden af derhjemme. Den pludselige opmærksomhed (og hans nye image) ændrer hele hans verden. Ikke mindst fordi han pludselig er mere spændende i pigernes øjne. For at få den søde pige Sygrids opmærksomhed, må han genopfinde sig selv som forkæmper for revolutionen, og det får konsekvenser, han ikke kunne forudse. En fortælling om en ung mands første kærlighed og om at finde sig selv og sine rødder i en verden, der ændrer sig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s