Das Tagebuch der Anne Frank

CPH PIX: VISES KUN I DAG KL. 9:30!

Den sande historie om den jødiske Anne Frank og hendes familie er verdenskendt takket være hendes dagbog. Historien foregår i Amsterdam under Anden Verdenskrig, hvor Anne og hendes familie bliver nødt til at leve i skjul på flugt fra tyskerne. Familien bor mere end to år bag væggene i et værksted, og den konstante indespærring får Anne til at filosofere over livet og sin egen udvikling. Denne nye filmatisering af den kendte historie viser, hvordan den indre tumult og usikkerhed hos en teenager kan være lige så frustrerende som trusler fra en krigshærget verden. Den viser ligeledes, hvordan man kan føle sig ensom, selvom man er omringet af mennesker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s