Regnbuen (Dhanak)

BUSTER: VISES KUN I DAG KL. 9:30!

Hvad hvis ens allerstørste drøm kunne blive til virkelighed? Den 8-årige blinde dreng Chotu bor i en lille by i Indien med sin storesøster Pari. Deres største ønske er, at Chotu får synet tilbage, men pengene er små, og alting virker håbløst. Sammen tager de ud på en rejse i jagten på en øjenoperation. På deres vej møder de både banditter og nye venner. Turen bliver til et sandt eventyr fyldt med forhindringer og overraskelser, tilsat opløftende Bollywood-rytmer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s