Green Room

CPH PIX: VISES KUN I DAG KL. 21:30!

‘Blue Ruin’-instruktøren Jeremy Saulnier er tilbage med atter en skarptskåren genrefilm. Da det unge punkrockband The Ain’t Rights siger ja til et lortegig i en afsidesliggende bule, er det noget, de bare skal have overstået, så de kan komme videre i teksten. Og da de erfarer, at de er vandret ind i en nynazistisk hvepserede, kan det ikke gå hurtigt nok. De sparker festen i gang med en fuckfinger til de fremmødte i form af Dead Kennedys ‘Nazi Punks Fuck Off’. Men da de snart efter bliver vidner til et brutalt mord, må de forskanse sig i spillestedets grønne backstagerum. Uden for døren står en voksende skarre af arrige nynazister – anført af Patrick Stewart!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s