Vindmøllernes Sus

BUSTER: VISES KUN I DAG KL. 10!

Konfirmationsforberedelse, kanonslag og kærestesorger. Thomas bor i den jyske flække Grindsted og går i 7. klasse. Som søn af både en præst og en politibetjent bliver hans sunde fornuft sat på prøve, da han i al hemmelighed indleder et forhold til den egenrådige pige Vikki, som er kæreste med en af de ældre rødder fra skolen. Den seje gruppes drengestreger tager dog hurtigt overhånd, og da Thomas’ nye venner overskrider hans grænser, får han svært ved at sige stop uden konsekvenser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s