Being Seventeen (Quand on a 17 ans)

CPH PIX: VISES KUN I DAG KL. 19!

André Téchiné har skrevet ’Quand on a 17 ans’ i samarbejde med ‘Girlhood’-instruktøren Céline Sciamma. Filmen fortæller om Damien (Kacey Mottet Klein), der er adoptivbarn i en familie på landet, hvor det er hans ’mor’ (Sandrine Kiberlain), som bestemmer, hvor skabet skal stå. Den unge mand drømmer om at uddanne sig til dyrlæge, men klarer sig skidt i gymnasiet, og han er også på kant med sine klassekammerater, ikke mindst Thomas (Corentin Fila), som han tugter, som man kun gør med dem, man elsker. André Téchiné indfanger såvel den ungdommelige usikkerhed og smerte som den bittersøde kærlighed, hvis flygtighed kun får den til at stikke endnu dybere i hjertet. Vises i samarbejde med CPH PIX.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s