Klassens nye dreng

BUSTER: VISES KUN I DAG KL. 10!

Det kan være svært at være den nye dreng i klassen. Det opdager 14-årige Benoit, da han begynder i en ny skole i Paris. Især den seje dreng Charles driller ham, og det er kun nørderne, der gider tale med Benoit. Heldigvis møder han den svenske pige Johanna, der også har svært ved at få nye venner. Da hun begynder at fatte interesse for Charles, beslutter Benoit sig for at holde en fest for at vise, hvor sej han er. Men hvad nu, hvis det kun er de forkerte klassekammerater, der dukker op?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s