Certain Women

CPH PIX: VISES KUN I DAG KL. 19!

‘Certain Women’ skildrer på både stilfærdig og stærk vis, hvordan fire kvinders skæbner perifert krydses i kolde og bjergfyldte Montana. Laura Dern har rollen som en kvindelig advokat, der møder en række moralske udfordringer i den lille by Livingston, mens Michelle Williams’ karakter netop har købt en øde byggegrund, og må anvende alternative metoder for at overtale en gammel ven til at hjælpe. Endelig er der Kristen Stewart, som spiller overfor det nytilkomne talent Lily Gladstone, der udvikler en platonisk, men intens fascination af sin underviser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s