Pigen, moderen og dæmonerne

BUSTER: VISES KUN I DAG KL. 9:30!

Usynlige uhyrer kan skræmme ethvert barn. Men endnu mere skræmmende er det, hvis det er mor, der ser dem. Det er netop hvad denne svenske film skildrer på både skræmmende og rørende vis. 8-årige Ti bor alene med sin mor Siri, der lider af skizofreni og ser dæmoner overalt. Ti må selv stå for indkøb og kommer ikke i bad, da moderen lever i sin egen verden ude af stand til at tage sig af sin datter. ‘Pigen, moderen og dæmonerne’ er en stærk, gribende og foruroligende beretning om at være barn til en psykotisk forælder. En anderledes og hård skildring af en mors kamp mod de indre dæmoner, og samtidig en historie om det stærke bånd mellem mor og datter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s