The Greasy Strangler

CPH PIX: VISES KUN I DAG KL. 21:30!

Ingen tvivl om at det her er årets mest groteske, overgearede, sexfikserede genrefilm – dyppet i fedt. Lige siden premieren en midnat på Sundance i januar har folk kappedes om at elske eller hade den mest muligt. ‘The Greasy Strangler’ er artistisk vild som en ung John Waters. Den er voldsom, men aldrig ondskabsfuld. Ulækker, men aldrig smagløs. Og netop derfor bliver den forrygende underholdende i al sin grænseløshed. Og så har den et par forrygende skuespillere i Michael St. Michaels, som fBig Ronnie, der leder en discotur for turister i L.A.s mest triste industrikvarter, sammen med sønnen Braiden, lige så veloplagt spillet af Sky Elobar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s