Little Men

PREMIERE DEN 17. NOVEMBER

Kan man godt stadig være venner, selvom ens forældre ikke er det? Filmen ‘Little Men’ udstiller gentrificeringen i Brooklyn og følger to unge drenges venskab. De møder hinanden, da Jake flytter ind i bygningen, hvor Tony bor, og bliver hurtigt bedste venner. Men Jakes far, der har arvet skødet til bygningen, planlægger at hæve huslejen med et større beløb. Det resulterer i stigende spændinger mellem Tonys mor og Jakes forældre, som de to drenge ufrivilligt involveres i. Dette amerikanske indiedrama skildrer med sikker hånd, hvad der sker, når voksnes relationer går i hårdknude og børnene tages som gidsler.

DANSK TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s