På toppen af verden

BUSTER: VISES KUN I DAG KL. 9:45!

Året er 1882, og Sasha, en ung pige fra det russiske aristokrati, drømmer om det store Nord. Hendes bedstefar, en berømt opdagelsesrejsende, er ikke vendt tilbage efter sin seneste ekspedition til Nordpolen. Han smittede Sasha med sin eventyrlyst, hvilket ikke passer hendes forældre, der allerede har arrangeret hendes ægteskab. Men Sasha nægter at lade sig binde og flygter hjemmefra, fast besluttet på at finde sin bedstefar i det store ukendte Nord.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s