Girl Asleep

BUSTER: VISES KUN I DAG KL.9:30!

Greta Driscoll nærmer sig sin 15-års fødselsdag, og det er ikke spor sjovt. I skolen huserer en klike af ubehagelige blondiner. På hjemmefronten er hendes storesøster bare møgirriterende, og forældrene er – som forældre er flest – umulige at tale med. Den eneste hun kan række ud efter og nå, er drengen Elliott, hendes endnu mere mærkelige skolekammerat. Da Gretas mor beslutter at overraske hende med en stor fødselsdagsfest og inviterer alle og enhver, er teenageangsten ved at få overtaget: Greta falder udmattet i søvn midt under festen og slynges ind i en parallelverden, hvor alt er underligt mystisk og muligt. En skøn, surrealistisk og skør coming-of-age fortælling om alle de ting, der fylder i livet, når man er ved at fylde 15 år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s