Mit liv som squash

PREMIERE DEN 9. FEBRUAR

Den forunderlige historie om drengen Squash, der ender på børnehjem efter sin mors død. Her møder han en gruppe børn, der alle hver især har haft en hård opvækst. De danner hurtigt et bånd, og selv bøllen Simon tør op. Squash får også et godt øje til den seje pige Camille, hvis frygtelige tante truer med at fjerne hende fra børnehjemmet. Heldigvis får de hjælp af politimanden Raymond, som har fattet sympati for Squash. Denne vidunderlige stop-motion animationsfilm portrætterer forfriskende nøgternt livet på et børnehjem med både poetisk indlevelse og humor. Den fortæller en på én gang hjerteskærende og hjertevarm historie om længslen efter at høre til og om barnevenskabets ubrydelige bånd.

Instrueret af Claude Barras fra Schweiz.

DANSK TRAILER:

INTERNATIONAL TRAILER:

SOCIAL:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s