Amateur Teens

BUSTER: VISES KUN I DAG KL. 9:45!

Et stærkt og udfordrende generationsportræt af helt almindelige teenagere, der stræber efter anerkendelse og succes i gruppen, men som bag deres mobiltelefoner, deres seksuelle frigjorthed og deres perfekte virtuelle personas stadig er usikre og forvirrede 14-årige. Sådan har det nok altid været, men de social medier, like-hunteri og delte nøgenbilleder gør måske skellet til de både de voksne og den nære virkelighed endnu større?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s