Un uge og en dag

CPH PIX: VISES KUN I DAG KL. 16:30!

SÆRVISNING MED INSTRUKTØRBESØG. Det midaldrende ægtepar, Eyal og Vicky reagerer vidt forskelligt på deres 25-årige søn Ronnies død. Hvor Vicky meget hurtigt finder tilbage til hverdagens rutiner og genoptager sit job som skolelærer, har Eyal meget sværere ved at finde tilbage til livet. Da han finder sin afdøde søns taske med medicinsk marihuana, begynder han dagligt at ryge joints sammen med naboens søn Zooler, som spiller bordtennis og luftguitar dagen lang. Alt imens Eyal og Vicky hver især forsøger at genvinde kontrollen over deres liv, går verden udenfor videre uden at tage hensyn til den sorg, de gennemgår. Mød Asaph Polonsky til Q&A efter visningen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s