High-Rise

CPH PIX: VISES KUN TORSDAG DEN 3. NOVEMBER KL. 21:30!

Ben Wheatley har gjort det umulige. Han har filmatiseret den uoversættelige roman af J.G. Ballard med al mulig fare for at få prædikatet blasfemiker. Men Wheatley mestrer sine filmiske virkemidler til fulde, og tilføj en nøgen Tom Hiddleston, en storrygende Elisabeth Moss og ikke mindst en dybt arrogant arkitekt-bag-det-hele (Jeremy Irons) – så har du ‘High-Rise’. Dr. Laing (Hiddleston) er lige landet i bygningen, og han må hurtig se sig overmandet af husets indbyggede hierarkier og klassekamp. Nede på de lavere etager er der hippiefester med progrock på pladespilleren – længere oppe i højderne flotter aristokratiet sig med drinks og rokoko-orkester, og helt oppe på toppen ligger Paradisets have. ‘High-Rise’ er et retro-futuristisk udstyrsstykke, der jonglerer klasseskel, anarki og stammesamfund med visuel panache. Og et godt glimt i øjet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s